zaterdag 27 juli


Buscemi
komt zijn nieuwe dub-project BLAK JUJU voorstellen in Heist-op-den-Berg. En ook de locals Lexington Steel, DJ AGGIE, Krix & Sash en No Name & DJ Hakeem zullen zaterdag 27 juli het dorpsplein omtoveren tot een waar funk, DUB en hiphop festijn.


18U00 - 19U30

DJ AGGIE

Hij noemt zichzelf een beat addict en is lichtelijk verslaafd aan techno en vinyl. Verwacht u aan een stevige portie beat by Aggie.


19U30 - 20U00

krix & Sash

Deze lokale talenten combineren rap en zang en willen hiermee heel Vlaanderen veroveren. Heb jij hun eerste nummer al beluisterd? Zo niet, bekijk dan hun videoclip hier.


20U00 - 21U15

Lexington Steel

Lexington Steel is een cover band die zich voornamelijk richt op Funk muziek. Meedansen op de klassieke en hedendaagse hitjes is verzekerd door de swingende blazerssectie. Met deze selectie van topmuzikanten is kwaliteit gegarandeerd!


21u30 - 23u00

Blak Juju ft Buscemi

Buscemi moeten we je niet meer leren kennen. Blak Juju is zijn nieuwe project. Live, op single, album of remix, waar Buscemi komt, krijgt hij iedereen aan het dansen met zijn elektronische, zuiders getinte muziek.


23u00 - 23u30

No Name & dj Hakeem

Lokaal talent zou altijd ondersteund moeten worden. Daarom bij deze een paar van onze lokale entertainers die ongetwijfeld het beste van hunzelf gaan geven... Hun act ligt ergens tussen hiphop en RNB, maar hun overgave op het podium is zalig om zien. Ongetwijfeld een show die je niet wil missen.


23u30 - 01u00

DJ aggie

Hij noemt zichzelf een beat addict en is lichtelijk verslaafd aan techno en vinyl. Verwacht u aan een stevige portie beat by Aggie.